L'àrea d'Educació del Consell Comarcal del Bages ha adjudicat aquest inici de curs 2021-2021 un total de 2.892 beques de menjador escolar. La principal novetat fa referència al fet que la majoria dels ajuts es corresponen a beques que cobreixen el 70% del cost del servei. Fins ara es cobria el 50% del cost.

En paral·lel, un 3,5% de les beques cobreixen el 100% del tiquet menjador. El Consell ha rebut un total de 4.160 sol·licituds aquest curs i durant les properes setmanes atendrà les peticions que han estat denegades per manca de documentació a través d'una segona convocatòria.

Aquest curs el servei de menjador escolar, que gestiona l'àrea d'Educació del Consell Comarcal del Bages, es manté als 31 centres d'educació primària, instituts i infants d'infants de la comarca del Bages. La consellera d'Educació del Consell Comarcal del Bages, Sílvia Tardà, destaca que la gran majoria dels ajuts passen del 50 al 70% del cost del tiquet. Una novetat que incrementa el nivell d'ajuts per als infants. En aquest sentit, Tardà explica que «una de les prioritats del Consell Comarcal del Bages és donar suport a les famílies amb dificultats i en el curs actual els ajuts de menjador esdevenen vitals per mantenir un servei de qualitat, que cohesiona l'alumnat, i fomenta el temps de lleure al migdia».