18 de novembre de 2020
18.11.2020
Regió7

Sant Vicenç arrenca amb els primers usuaris el «Bus a peu» cap a les escoles

17.11.2020 | 22:53
Grup d'alumnes anant cap a l'escola Puigsoler amb el «Bus a peu»

Una desena d'alumnes ja han començat a utilitzar un dels dos itineraris que ha promogut l'Ajuntament de Sant Vicenç de Castellet per anar a peu, amb acompa-nyament de monitors, fins a les dues escoles públiques de primària que hi ha al municipi. En concret, s'ha activat ja aquesta setmana amb els primers usuaris la ruta que porta fins a l'escola Puigsoler, i el consistori recorda que té a punt un segon recorregut fins a l'escola Sant Vicenç.

El programa, anomenat «Bus a peu», consisteix en dos itineraris organitzats per fomentar els desplaçaments a peu als centres educatius públics del municipi. L'Ajuntament ha establert dues línies que tenen el suport de monitors i que enllacen amb els dos centres esmentats perquè les puguin utilitzar tots aquells infants que van als respectius centres caminant.

D'una banda, hi ha la línia vermella, que surt de la plaça d'Espanya a les 08.20 h i arriba a l'escola Puigsoler deu minuts abans de les 9. L'itinerari passa pels carrers Eduardo Peña, Bisbe Perelló i Sant Joan de Dalt.

D'altra banda, la línia blava surt de la plaça de Catalunya a les 7.50 del matí i fa un recorregut fins a l'escola Sant Vicenç i hi arriba deu minuts abans de 2/4 de 9 del matí. Recorre els carrers Llibertat, plaça del Pi i plaça de l'Ajuntament.

El servei és diari i s'adreça a tot l'alumnat de primària de les escoles Sant Vicenç i Puigsoler, i per inscriure's només cal omplir un formulari que es podrà obtenir als mateixos centres educatius i a l'Oficina d'Atenció Ciutadana de l'Ajuntament.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Calendari laboral i escolar

Calendari laboral 2019 a Catalunya

Calendari Laboral 2020 a Catalunya

Aquí pots consultar tots els dies festius a Catalunya i el calendari escolar 2019/20