Un miler de persones (repartides en dues sessions) van poder donar la benvinguda a Ses Majestats a Sant Vicenç de Castellet, en un acte que va rebre el públic amb la legió romana formada i escenes de pessebre; i que va culminar amb l'espectacle La màgia de la Nit de Reis. Imatges projectades en una gran pantalla i dosis d'humor i de màgia van combatre la temperatura gèlida i les distàncies obligades.

El mag Arnau Perramon (Set de màgia) va ser el conductor d'un espectacle en què els espectadors presents (i també des de casa) van poder veure en les imatges enregistrades com Melcior, Gaspar i Baltasar feien els darrers preparatius llegint les cartes rebudes en un campament plantat als peus de Castellet. I com en el seu trajecte final rebien les claus del poble de mans de l'alcaldessa, Adriana Delgado, que els va demanar més dosis de màgia que mai «en aquests temps tan complicats».

Allà, Ses Majestats van posar de manifest el bon comportament que havien observat en els infants davant aquesta situació complexa, i van elogiar «l'esforç de tothom que n'ha tingut cura» i dels qui «estan patint aquests moments difícils».

Finalment, van completar el seu trajecte amb una arribada triomfal al pati de les escoles Sant Vicenç, on tenia lloc el muntatge, del que avui se'n farà encara una tercera sessió.