Dimarts de la setmana vinent, 2 de febrer, torna l'Espai Iris, un punt de trobada per als joves LGTBI+ de la comarca, que organitzen conjuntament els Serveis d'Atenció Integral LGTBI del Consell Comarcal del Bages, de l'Ajuntament de Manresa i l'Oficina Jove del Bages. Ho farà de manera telemàtica amb la participació de les entitats, grups i col·lectius LGTBI+ del Bages. La trobada vol contribuir a generar sinergies, recollir necessitats i propostes del col·lectiu, i plantejarà també l'oportunitat d'organitzar actes a la comarca per a la defensa i les llibertats de les persones LGTBI+.

Aquesta jornada s'afegirà a les que ja s'han anat fent des d'abans de la pandèmia. I és que el Serveis d'Atenció Integral al territori han programat activitats i espais de trobada durant els darrers dos anys amb l'organització de tot tipus d'activitats, des de concerts, fins a tallers o cinefòrums, i la voluntat és donar continuïtat a tota aquesta feina i potenciar l'Espai Iris com a punt de referència LGTBI+.

En aquest cas, la trobada serà telemàtica a través d'una plataforma virtual. Totes les persones que tinguin interès a participar-hi poden escriure al SAI comarcal (sai@ccbages.cat), al SAI de Manresa (sai@ajmanresa.cat) o bé enviar un missatge de WhatsApp al número de l'Oficina Jove del Bages (676 64 41 42) i rebran un enllaç per accedir a la sessió. Tindrà lloc el proper dimarts 2 de febrer a les 6 de la tarda.