El Consell Comarcal del Bages i l'Ajuntament de Manresa han iniciat les sessions de formació per incorporar nous membres al projecte Àngels de Nit. Ho fa entre l'alumnat del cicle formatiu d'Integració Social de l'Institut Guillem Catà de Manresa amb sessions que tindran lloc aquest mes. Tot i la situació de pandèmia, les dues administracions han decidit mantenir la formació amb la voluntat de sensibilitzar el col·lectiu de joves i també per explorar l'oportunitat que els Àngels de Nit puguin actuar en espais de carrer no necessàriament vinculats a festes populars o espais d'oci.

La formació consisteix en cinc mòduls de 20 hores i comptarà amb una quinzena d'alumnes que treballaran a partir dels eixos del sexisme i la festa, el consums, l'alcohol, l'afectivitat i la sexualitat amb la perspectiva LGTBIQ+ i les estratègies d'intervenció. La voluntat és recuperar la presència al carrer quan la situació de pandèmia ho permeti.

L'objectiu principal dels Àngels de Nit és fomentar els hàbits saludables tant en els consums, com en les conductes sexuals i relacionals entre les persones joves que fan ús dels espais d'oci nocturn, així com actuar en el cas de comportaments sexistes.