Les obres de millora que l'Ajuntament de Súria ha estat duent a terme darrerament al polígon la Pobla Nord i a les zones industrials Abadal i Joncarets entren a la recta final. Una de les darreres actuacions que preveia el pla és la instal·lació de cinc càmeres de seguretat en aquestes tres àrees empresarials, que ja s'està desenvolupant aquesta setmana.

La posada en marxa d'aquestes càmeres pretén donar resposta a les peticions formulades pels mateixos empresaris de la zona, de cara a reforçar la seguretat de l'entorn. A banda d'això, les actuacions que s'han realitzat fins ara també inclouen, entre d'altres, la urbanització i la renovació de les xarxes de serveis del carrer Industrial, al barri de Joncarets, que a partir d'avui canviarà el sentit de la circulació com a conseqüència de les obres realitzades, de manera que els accessos d'entrada i sortida quedaran invertits respecte de la situació que hi havia fins ara.

Aquests dies també s'està procedint a la col·locació d'una cinquantena de plaques de senyalització de naus, i a l'habilitació d'una zona verda al costat del nou pàrquing del polígon la Pobla Nord. A l'entrada, també s'hi ha posat una nova cartellera informativa.