Del 18 al 31 d'octubre el celler Abadal posa en marxa una nova edició de la Gastro Week by Abadal, la iniciativa gastronòmica del celler bagenc que, junt amb restaurants de la comarca, busca potenciar el maridatge de productes de la terra. 

Durant aquests dies, 43 restaurants del Bages oferiran menús únics creats en exclusiva per a l'ocasió i maridats amb vins Abadal.

La Gastro Week by Abadal torna, a més, amb la voluntat de contribuir a dinamitzar i donar suport a la restauració després dels últims mesos de pandèmia. Així, la proposta coincideix amb la Setmana del Vi Català que aquest any tindrà lloc del 18 al 24 d'octubre, una iniciativa promoguda per l'INCAVI que agrupa activitats arreu del territori català amb l'objectiu de mostrar la riquesa del sector vinícola. 

Els restaurants participants de la Gastro Week by Abadal són Bodega Sant Domingo, Cal Bisbe, Cal Carter, Cal Lara, Cal Magre, Cal Miliu, Cal Spaguetti, Can Ladis, Can Ferrer, Can Ferreroles Nou, Casa l'Agulla, Casa Pepe, Cau de l'Ateneu, Circus Restaurant, El Golut, Els Noguers, Golden, Gretta Gogó, Kursaal Espai Gastronòmic, L'Ó, La Barca, La Cuina, La Manufactura, La Masia del Solà, La Sala, La Sardana , La Taverna d'en Mallol, La Xicra, Las Vegas, Mas de la Sala, Masia Restaurant Can Font, Miami, Mirador de Montserrat, Muntané, Porta Ferro, Raviolo, Restaurant Ramon Park-Hotel, Rubell, Seven Restaurant, Sibar, Taverna 1913, Tempo i Turó de la Torre.

Les reserves ja es poden realitzar contactant directament amb els restaurants adherits. Es pot trobar més informació i les propostes dels menús maridatge al web abadal.net/gastroweek