Els parcs infantils del barri de Joncarets i el Parc Municipal Macary i Viader de Súria ja tornen a ser plenament operatius després de l’acabament de les recents obres de renovació.

Actualment, s’estan portant a terme les obres de renovació del parc infantil de la plaça de Sant Joan, que es completaran en les properes setmanes. L’actuació realitzada en els parcs de Joncarets i del Parc Municipal ha comportat la substitució dels antics jocs infantils per d’altres més moderns i interactius, així com la instal·lació de plaques informatives sobre l’edat òptima i mesures de prevenció i seguretat.

La renovació dels esmentats parcs forma part d’un projecte que es va iniciar amb la instal·lació d’un nou espai de jocs infantils al barri de Salipota, al costat de l’espai lúdic i de salut que hi ha situat en el darrer tram del carrer Pompeu Fabra.

Un altre parc infantil que ha estat renovat en els darrers mesos és l’ubicat en el darrer tram del carrer de les Flors, al barri de Santa Maria.

A més, la Junta de Govern local ha aprovat la compra dels aparells per a la renovació del parc infantil de la carretera de Sant Salvador, al barri del Poble Vell.

Aquesta millora es porta a terme a sol·licitud de l’Associació de Veïns del Poble Vell, dins dels pressupostos participatius de l’Ajuntament. La previsió és iniciar les obres al llarg d’aquest estiu.

La compra es fa a través del sistema d’adquisició centralitzada de l’Associació Catalana de Municipis-Consorci Català pel Desenvolupament Local, amb un pressupost total de 18.434,35 euros, IVA inclòs.