Sant Vicenç de Castellet inaugurarà aquest dissabte les obres que s’han dut a terme de millora de la seguretat i d’embelliment del talús de l’accés al barri de la Balconada. Serà un acte obert al conjunt de veïns i veïnes del municipi, que tindrà lloc a partir de 2/4 de 12 del migdia al que també es coneix com la Pujada del Ciment.

L’actuació que s’hi ha dut a terme ha permès millorar la urbanització d'un tram de 340 metres (a la banda esquerra, en sentit ascendent) del vial i protegir el talús dels despreniments rocosos amb formigó projectat. Les obres també han servit per ampliar la vorera, s’ha adequat un espai de repòs i s'ha instal·lat un nou enllumenat reforçant les instal·lacions de subministrament elèctric i cablejat.

Visita institucional

A les 11 del matí l'Ajuntament rebrà la visita del director general de Governs Locals de la Generalitat de Catalunya, David Rodríguez, que signarà el llibre d'honor del consistori. Tot seguit es desplaçarà a la Pujada del Ciment per participar a l'acte d'inauguració, que acabarà amb un aperitiu per a totes les persones assistents.

L’actuació ha tingut un pressupost de 390.000 euros.