El FIATC Joventut continua avançant amb pas ferm a la Lliga Endesa, de nou a triple net i, en aquesta ocasió, a costa de La Bruixa d'Or (79-84), que no aixeca cap i segueix enfonsat al pou de la classificació.

El domini verd i negre va ser clar a partir del segon quart, tot i que, a falta de 1:08 per al final, els del Nou Congost van ser capaços de posar-se dos punts a sota (77-79) i fer creure a la seva afició que era capaç d'aconseguir la segona victòria de la temporada.

L'inici del partit va ser fluix, amb atacs improductius per part dels dos equips. La bona direcció de White, al costat d'un inspirat Grimau (el millor del Manresa amb 16 punts) i Sakic donaven als catalans un parcial de 10-0 que posava el marcador en 11-2 (min.6).

La Penya aconseguia sortir de dic i anotar. Aigua de maig van ser els primers triples de Suarez i Grimau per acabar el quart a 19-10. Per llavors era difícil pensar que els tiradors-negres tindrien un d'aquells dies en ratxa fins a sumar 15 triples en tot el partit.

Hannah va arrencar fort el segon amb un triple i inaugurava el parcial que tocaria de mort a Manresa. 2-13 per als de Badalona, que avançaven per primera vegada als visitants (21-23, min.15).

La superioritat visitant des de la línia de 6,75 resultava aclaparadora en aquest quart (0 de 5 per al Manresa, per 5 d'7 per al Joventut).

La Bruixa d'Or fallava en defensa i no trobava resposta. Però l'avantatge del primer quart li va permetre marxar al descans perdent només per sis punts (31-37, min.20).

A la tornada, White la clavava de tres i donava esperances als locals (36-39, min.22). Suton i Mallet es van encarregar de resoldre dubtes. Un altre parcial de 2-13 i màxima diferència per als verd-(38-52, min.26).

Amb menor pressió, Dewar es deixava anar i reduïa distàncies (44-52, min. 27). A la Penya, els triples des de més de 7 metres també li entraven, pel que no tenia problemes per mantenir una còmoda distància (46-57, min.30).

Però la relaxació d'uns o la tossuderia d'altres, va permetre que el Manresa es fora acostant. Així, cistella a cistella i tir lliure a tir lliure, els del Bages reduïen la distància a 5 punts (69-74) a falta de tres minuts i mig per al final.

El pavelló s'animava i dos triples consecutius (de White i Dewar) posava a La Bruixa d'Or a només 2 punts (77-79, min.39). Els de Pedro Martínez ho van intentar com van poder, però una falta en atac de Sakic, a falta de 33 segons, els va acabar sentenciant (79-84, min. 40).