El base català Lluís Costa, de 22 anys i 1,87 metres, ha estat presentat al pavelló del Nou Congost com a nou jugador de l'ICL Manresa. En l'acte l'han acompanyat el president del club, Jaume Arnau, i el director esportiu, Pere Romero.

Costa, que fins ara estava cedit a l'Osca de la LEB Or, ha manifestat que «per a mi jugar a l'ACb és veure acomplert un somni. I més en el Manresa, del qual en parlava molt amb el Joan Creus fill quan compartíem equips, a la base del Barça. Sóc un jugador amb grapa que miraré d'ajudar en tot el que em demani l'entrenador, ja he parlat amb l'Ibon Navarro i espero adaptar-me el més ràpidament possible. Aprendre els sistemes no serà un problema. Conec bé l'Álex Hernández perquè també va sorgir del Barça, He vist molts partits del Manresa aquesta temporada i espero aprofitar l'oportunitat que em donen».

El director esportiu, Pere Romero, ha explicat que «és un jugador que ja era nostre, i per això hi hem volgut apostar per davant d'altres possibilitats. És un debutant a l'ACB però ja es veurà que és un base amb molt de morro, és molt descarat, dit més finament». Lluís Costa es va acomiadar de l'Osca amb una victòria sobre el líder de la LEB, el Palència, en la qual va contribuir amb 17 punts, amb un 5/7 en triples

En la roda de premsa de presentació, els directius manresans han confirmat que a més de la rescissió de Ricky Sánchez es gestiona l'adéu del base americà amb passaport hongarès, Jermaine Thomas. L'ICL tindrà aleshores una fitxa lliure, que podria cobrir amb un extracomunitari ja que Ricky Sánchez era en aquesta categoria.

Pere Romero ha comentat que «estem mirant en vàries posicions per poder portar el millor jugador possible. No sé dir si serà un 4, o un 4-5; hi ha posicions que estan més coixes, però hem de confiar en els jugadors que ens han donat les 7 victòries, que són moltes».