Els dos nord-americans de l'ICL Manresa que dimarts no van poder ser presents a l'acte de presentació i a les proves físiques i mèdiques, l'ala Scott Suggs i l'ala-pivot Joe Trapani, van arribar ahir a la capital del Bages i ràpidament es van posar sota les ordres d'Ibon Navarro per començar a preparar la temporada. Suggs, un anotador de 26 anys i d'1,98 metres, i Trapani, un jugador interior, però versàtil, de 28 anys i 2,03 d'alçada, han de ser clarament dues de les referències ofensives més importants dels manresans en el decurs d'aquesta temporada.

Només un d'ells, Suggs, ocuparà plaça d'extracomunitari, ja que Trapani té nacionalitat italiana. Aquesta és una característica interessant, ja que allibera una plaça d'estranger per tal que el club la pugui fer servir en cas de necessitat durant la temporada. Suggs només té una curta experiència a Europa, en concret al Chalon francès ara fa dues temporades. Trapani, per la seva banda, té una llarga trajectòria al continent, després d'haver jugat a la mateixa lliga francesa, al Cholet, fins a la passada temporada, i abans a Bèlgica, Alemanya i Itàlia. Les xifres anotadores de tots dos, de mitjana, es troben per damunt dels dos dígits.

Així, la plantilla de l'ICL ja està completa i entrenant abans d'afrontar l'estada de pretemporada que començarà aquest cap de setmana a Vielha, durant la qual durà a terme un primer partit d'entrenament davant del Força Lleida. Allà es començaran a posar els fonaments de l'edifici.