El FC Barcelona va recuperar el camí del triomf després de derrotar amb contundència per 56-76 al Divina Seguros Joventut de Badalona gràcies a un gran parcial de 6-29 que va fer al tercer quart en part gràcies als punts de Perperoglou i Koponen, que tots dos va acabar el matx amb 19 punts.

El Barça va començar dominant el partit gràcies als punts de l'ala grec i Claver mentre que al Joventut li costava trobar situacions còmodes de llançament. Poc a poc, però el duel va entrar en un intercanvi de cistelles (11-9 minut 7). Un parcial de 5-0 li va servir als d'Ocampo per obrir una petita escletxa (18-14), que ràpidament va ser eixguada pels culers (18-18 a la fi del primer quart). L'entrada del senegalès Diagné va donar solidesa al joc interior del Barça i aquests s'escapaven amb un parcial de 2-11 (20-29 al minut 14).

L'empenta d'Albert Ventura i una sèrie d'errades barcelonistes van fer que el Joventut prengués aire abans d'arribar-se amb descans amb un incert 28-32. La passada pels vestidors va bloquejar un Joventut que va estar set minuts sense anotar i això ho va aprofitar el Barça per trencar el partit (31-52 al minut 26).

El Barça no troba oposició

Els de Badalona van ser incapaços de generar en atac i Koponen va emergir com a referent dels visitants per deixar el partit vist per a sentència just abans d'arribar a la fi del tercer quart (34-61).

Els darrers minuts no van tenir història, si bé el Divina Joventut va intentar arreglar el marcador amb una pressió a tota la pista que va fer que els blaugrana estiguessin 8 atacs sense anotar. Perperoglou va trencar un parcial de 14-0 i Navarro va acabar de sentenciar amb un triple (50-71) al minut 38.