El Bàsquet Manresa ha preparat un homenatge per al capità, Román Montañez, per a després del partit d'aquest vespre contra el Tecnyconta Saragossa, l'últim que el santjoanenc disputarà com a local al Nou Congost. Després de 20 anys de carrera, Montañez es retira a final de temporada i el club vol fer-li un reconeixement.

«Volem guanyar perquè tingui el millor record del seu últim partit al Congost», va dir el tècnic de l'ICL, Ibon Navarro, que no veu el capità gaire nerviós: «està més enganxat al mòbil que altres dies, però el veig bé. Té prou experiència per separar les coses. S'entrena com sempre. Però segur que per dins té el cuquet de saber com sortirà tot. Pot estar tranquil, jugarà. Però serà un partit complicat». Navarro també va assegurar que Montañez «no jugarà perquè se li faci un homenatge, jugarà perquè no tenim Cvetkovic, com va passar a Badalona».

Crida per part del club

Des del Bàsquet Manresa s'anima a la participació, tant abans com després del partit: «el club fa una crida a tots els aficionats per omplir el Nou Congost. La llarga trajectòria de Montañez, amb 540 partits, gairebé 4.000 punts i la consecució d'un títol de lliga en la seva primera temporada mereix un reconeixement per part de tots els qui estimen el Bàsquet Manresa. Ja des d'abans del partit, els aficionats podran participar activament en l'homenatge».