El Baxi Manresa. Tot i que encara es podrien afegir un parell d'amistosos a l'agenda, el conjunt de Pedro Martínez disputarà cinc partits.

El debut del conjunt vermell es produirà el dia 30 d'agost a Andorra. El Baxi jugarà contra el Morabanc Andorra a les 20.00h al Pas de la Casa.

El següent partit serà a Platja d'Aro el dia 4 de setembre a les 18.00h. El rival serà l'Spirou Basket Cherleroi, un conjunt de la primera lliga belga. Dos dies després, el 6 de setembre, el Baxi s'enfrontarà al Joventut de Badalona. El xoc serà a les 20.00h.

Després els tres partits amistosos, arribarà el torn de la primera competició oficial, la Lliga Catalana de Bàsquet El conjunt bagenc jugarà les semifinals davant el Morabanc Andorra, el dia 9 de setembre a les 19.00h a l'olímpic de Badalona. En cas de victòria, el Manresa jugaria la gran final de la competició el dia 11 de setembre a les 12.00h del migdia en el mateix pavelló badaloní.

L'últim partit anunciat pel club tindrà lloc a França. El Limoges, conjunt de la primera divisió francesa, serà una bona prova per mesurar l'estat dels jugadors de Martínez abans de la competició. El partit entre el Baxi i el Limoges es disputarà el dia 13 de setembre a les 20.00h.

Aquests són els partits definitius anunciats pel club del Nou Congost, però la llista es podria ampliar amb dos nous amistosos, els dies 23/24 d'agost i el 21 de setembre. L'ACB començarà aquella mateixa setmana, amb partits els dies 24, 25, 26 i 27 de setembre. La competició europea tardarà més en arrancar i el Baxi debutarà al Nou Congost el dia 16 d'octubre.