El badaloní Sergi Vidal, l'ala de 38 anys i 1,99 metres, que ja va ser en el Baxi a la pretemporada, torna ara al Nou Congost per la lesió del capità Pere Tomàs. Segons la informació del club, el mallorquí té «ruptura al bessó intern de la cama dreta amb edema i una lesió miofacial, que el tindrà apartat durant un temps de la feina de l'equip». No s'especifica quina és la llargada d'aquesta ruptura que, en principi, és el que determinarà les setmanes que estarà sense jugar. En tot cas, és segur que es perdrà uns quants partits, com els dos primers que ha de jugar el Baxi aquesta setmana: dimecres davant del Turk Telekom (Champions) i el de dissabte a Fuenlabrada de la lliga ACB. Es donarà la curiositat que en el partit contra els madrilenys pot debutar Sergi Vidal, davant dels que fins fa pocs dies eren els companys del nou fitxatge, que arriba amb un contracte temporal (el Manresa no ha especificat el temps de durada). En les seves setmanes a les files del Montakit Fuenlabrada ha jugat en els 6 primers partits de lliga amb les mitjanes d'11 minuts, 1,5 punts, 1,8 rebots, 0,8 assistències i 3,2 pel que fa a la valoració.

El que també va acabar tocat en un turmell el partit amb el Bilbao va ser el pivot David Kravish, però des del club manresà no s'ha informat del seu estat físic, que no sembla tan greu com el de Tomàs i podria jugar el partit contra el Turk Telekom. En les properes hores aquest extrem s'ha de confirmar.

El Manresa està tenint problemes amb les lesions. Sima està de baixa des de fa setmanes. Frankie Ferrari va tenir un trencament d'escafoide i ha estat absent dels partits durant un mes i Ryan Toolson va debutar a l'ACB amb la competició ja iniciada per la lesió a l'esquena que l'ha fet estar mesos en recuperació. La nova incorporació en posició d'ala pivot, el serbi Luka Mitrovic, no juga per una sobrecàrrega a l'esquena.