El Baxi Manresa ha aconseguit la tercera victòria com a local de la Lliga de Campions i ha trencat la imbatibilitat del Türk Telekom. Tot i que els otomans han dut la davantera durant tres quarts, la defensa i els punts de Toolson i Ferrari han estat decisius.

Avantatge turc i molta imprecisió (13-18, final del primer quart)

Malgrat les errades inicials de Toolson en el tir i els bàsquets de Baygül, el Baxi ha aconseguit posar-se a davant després d'un triple del nord-americà i l'esforç en el rebot ofensiu de Vaulet. Ferrari intentava dominar la situació i ha aconseguit anotar dos tirs lliures i un triple per situar el 10-8, però el Türk Telekom ha trobat primer els centímetres de Fall i, sobretot, el canell de Safak Edge, que amb dos llançaments de tres consecutius ha posat un preocupant 13-18, a tres minuts per al primer descans. Els 180 segons han estat un recital d'imprecisions per part de totes dues bandes i el marcador ja no s'ha mogut més.

Estira-i-arronsa amb iniciativa forastera (34-39, final del segon quart)

El segon quart ha començat millor per als locals, dos bàsquets de Báez, una esmaixada de Magarity i una entrada de Davis han obligat el tècnic otomà a demanar temps mort (21-20). Però el Türk Telekom ha trobat un altre tirador, aquest cop Turen, qui amb dos triples ha capgirat la situació (23-28). Tot i un triple de Toolson, l'encert de Campbell ha fet agafar més avantatge el Türk Telekom (28-35). Magarity i Ferrari, aquest en una gran safata, han posat el 32-35, però els turcs han trobat Fall i dos tirs lliures per arribar guanyant de quatre a la mitja part (34-39).

Remuntada amb defensa, Jou i Toolson (55-54, final del tercer quart)

L'inici del tercer quart ha tingut un gran protagonista, un Guilem Jou que ha anotat dos triples, el segon amb addicional, per posar el 42-43. El Baxi havia de seguir lluitant amb el joc del gegant Fall a la pintura i amb les errades de Davis en atac. Tot i que l'equip d'Ankara s'ha escapat (42-48), Ferrari ha tornat a posar el llaç amb un triple (45-48) abans d'una antiesportiva de Davis. La gran defensa de Sima sobre Fall i un bon bàsquet del reaparegut pivot gironí han igualat el partit a 49 punts a 3.14 per al final. Eren els millors minuts dels manresans. Toolson eixamplava el resultat fins al 55-51, màxim avantatge, amb un triple, però Baygül deixava la diferència en un sol punt (55-54).

Toolson impulsa i Ferrari controla (80-75, final)

El bon moment del Baxi s'ha mantingut a l'inici del darrer període. Entre Báez i Magarity han obligat, de nou, al tècnic turc, Bürak Goren,a demanar temps mort amb 64-58. Els turcs no trobaven la manera de trencar la defensa local i Ferrari donava el màxim avantatge (67-60) amb un triple. Hunter reduïa la diferència amb un altre tir de tres amb falta d'atac per obrir la cama (67-63) i Davis no completava un 2+1 a 4.52 (69-63).

El Türk Telekom tornava a buscar Fall a dins i, aquest fet, acompanyat d'un triple i de tres tirs lliures de Hunter atorgava de nou avantatge als visitants (69-71). En els minuts posteriors s'han encongit els canells, però Ferrari ha trobat dos tirs lliures i ha tornat a avançar el Baxi (73-71). Fall ha empatat amb un bàsquet, però ha errat l'addicional. Tot seguit, Ferrari ha eliminat Campbell i ha situat el 75-73 igualat per Baygül (75-75, a 1.12). Ha estat quan ha arribat un triple de Toolson (78-75) i una falta en atac de Baygül sobre Sakho. A més, una falta de Safak ha donat dos tirs lliures a Ferrari (80-75). En el tram final, Hunter ha pogut reduir distàncies amb un triple i, després, amb un contraatac, però ha fallat i Davis i Ferrari ja s'han quedat la pilota fins al final del partit.