Els triples i les 37 punts del darrer quart es van endur protagonismes però el partit de dissabte va deixar una altra dada que, en principi, va passar més desapercebuda i que és espectacular: les 16 assistències que va repartir el base Dani Pérez, 8 de les quals en el decisiu darrer període. És a dir, que més d'un terç (32) dels 93 punts que van anotar els manresans van néixer de passades del base de l'Hospitalet, com la que es reprodueix a la imatge del costat d'aquestes línies. Al final del partit estava «molt content perquè aquest cop un final de cara o creu ens hagi estat favorable».

Les 16 assistències, que és marca personal de Dani Pérez, també ho és del Bàsquet Manresa en la història de l'ACB. Setze les va repartir davant del CB Tarragona (96-67) el gallec Javi Rodríguez en un partit de la LEB Or de la temporada 2006-07, la seva primera al Congost.

Rodríguez tenia fins ara el rècord del Manresa a l'ACB amb les seves 13 passades de bàsquet del 29 d'abril del 2012 en un partit a casa guanyat a l'Estudiantes, amb Doellman (22 punts), Gladyr (19) i Hanga (16) de màxims anotadors. Per curiositat, cal recordar que el màxim de rebots en partits ACB del Manresa el té amb 22 Lance Berwald des del curs 90-91 i que el de punts global és per a Ed Johnson amb 53 contra el Breogán de la 73-74. En ACB és de Rolando Frazer (48) i qui s'hi va acostar va ser Bryan Sallier (42).

Tornant a Dani Pérez les seves 16 assistències el col·loquen entre els millors en la històric de l'ACB. L'or és per al Chacho Rodríguez, quan era al Reial Madrid, que en va donar 19 el 2016 en un partit disputat contra el Fuenlabrada. Va batre una marca ben antiga que tenia Quim Costa, a les files del Valvi Girona, amb 18, de la temporada 90-91. Pablo Laso en va donar 17 amb el Taugrés (91-92). Dani Pérez té ara una mitjana de 6,1 assistències en la present lliga.