Si a la lliga totes li ponen, al Baxi Manresa, a Europa tampoc no es pot queixar de cap manera. L'equip de Pedro Martínez, després de vèncer per 24 punts l'Estrasurg, al qual li va recuperar l'average, és líder al grup A de la Champions. Dimecres, des de les 6 de la tarda (hora catalana), els del Bages visitaran el pavelló del Türk Telekom, a Ankara.

Serà un partit entre capdavanters, ja que els turcs i els manresans estan igualats al primer lloc amb un balanç de 7 victòries i 3 derrotes després de les deu primeres jornades. També hi ha el Dinamo Sàsser, de Sardenya, tercer en discòrdia, també amb 7-3 fins ara. Acabar entre els dos primers del grup té el premi del factor pista a favor en la primera de les eliminatòries de vuitens de final, un play-off al millor de 2 victòries. Si es passés aquesta ronda es jugaria una altra eliminatòria, la dels quarts de final, que dona pas a la Final Four a la pista d'un dels classificats.

En el grup A, al Manresa li resten quatre partits. Després de jugar ala pista turca, rebrà al Nou Congost l'Unet Holon israelià (el dimarts dia 21), visitarà l'Oostende a Bèlgica (el dimarts dia 28) i tancarà a casa amb el Dinamo Sàsser (el dimecres dia 5 de febrer), en un partit que podria ser decisiu per a tots dos equips.