L'entrenador del BAXI Manresa, Pedro Martínez, ha declarat aquest dissabte, després de la derrota del seu equip a casa del Monbus Obradoiro, que "el problema" que ha desembocat en el resultat advers collit ha vingut a partir del mal començament de partit signat pels seus jugadors.

"En els primers tres minuts ja es veia que hi havia una diferència molt gran", ha referit Martínez a la roda de premsa postpartit, en què ha dit haver estat superat "en esforç, en defensa, en ritme i en desig" per l'equip gallec en aquesta jornada.

Pel tècnic canari, la trobada s'ha decidit "a la primera part" d'acord amb la facilitat i "tranquil·litat" amb la qual ha jugat l'Obradoiro durant els primers vint minuts mentre Manresa (Bages) -ha apuntat- ha estat incapaç fins i tot de circular adequadament la pilota en els seus atacs.

"De totes les situacions treien avantatge", ha insistit Martínez, visiblement afectat pel transcurs del partit i preocupat per la dinàmica de club en aquest moment, abans d'afrontar un xoc decisiu a la Champions League aquest dimecres al Nou Congost contra el Dinamo Sassari.

"Molt hem de millorar i ja ho sabem", ha afegit l'entrenador del BAXI Manresa, que ha lamentat la pèrdua de "frescor" respecte a altres trams de la temporada i ha apel·lat a l'entrenament per corregir els actuals defectes.