L'empresa manresana ETL Gros Monserrat serà un dels patrocinadors del Baxi Manresa per a les properes tres temporades, segons ha pogut saber aquest diari. L'acord, del qual no ha transcendit el total de l'aportació econòmica, està previst que es formalitzi aquest divendres, en la roda de premsa prèvia al partit contra el Río Breogán.

El despatx manresà de serveis professionals, integrat al grup internacional ETL, tindrà presència publicitària a l'esquena de la samarreta pre-partit en tots els partits oficials i amistosos de la lliga ACB disputats tant al Nou Congost com en altres camps. També tindrà presència al camal esquerre del pantaló de joc en els partits com a local.

A més, per a tots els partits, tant de competició ACB com de competició europea que el club manresà disputi al Nou Congost, tindrà logotipat el cercle central de la pista, entre d'altres aportacions.

D'altra banda, el despatx tindrà presència a la samarreta d'escalfament de tots els equips de les categories inferiors del club i a les bosses d'aquests jugadors.