El base del Baxi Manresa, Dani Garcia, s'ha lesionat durant un dels darrers entrenaments al Nou Congost. Les proves que se li han realitzat aquest dimarts han confirmat el pronòstic. Garcia té una ruptura fibril·lar al bíceps femoral de la cama dreta. Aquesta lesió l'obligarà a estar de baixa les properes 4 setmanes. És a dir, el Baxi perdrà el base pels partits de quarts de final de Champions que disputarà contra l'Unicaja els pròxims 5 i 12 d'abril.

Si es compleix el temps de baixa estimat, Dani Garcia es perdria set partits: els dos de quarts de final de la Lliga de Campions així com els duels contra l'Obradoiro, el Breogán, l'UCAM Múrcia i el Baskonia de la Lliga Endesa. 

La baixa del català s'afegeix a les lesions de l'aler Guillem Jou, que ja no jugarà més aquesta temporada després de trencar-se el tendó d'Aquil·les el desembre passat, i del pivot Ismael Bako, qui podria reaparèixer dissabte vinent contra el Monbus Obradoiro després d'haver-se perdut els últims quatre partits per una lesió a la mà esquerra.