Els amants de la gastronomia i la natura tindran l'oportunitat de fusionar les seves dues passions, per tercer cop, el diumenge 14 d'octubre en la tercera edició de la jornada boletaire a Castell de l'Areny que organitzen Regió7 i l'Ajuntament de Castell de l'Areny

Les activitats començaran a les 9.30 del matí a la plaça de l'Església, amb una passejada al voltant de dues hores, apta per a tothom, pels paratges del terme a càrrec del Centre Excursionista Comarca del Bages. Un cop acabada la caminada, es podrà visitar l'església de Sant Vicenç, d'estil romànic, i també l'anisoteca, que manté una col·lecció única al món de més de mil ampolles d'anís, totes plenes i segellades.

Els assistents podran gaudir, després, del menú degustació amb els bolets com a protagonistes i maridat amb vi de Ramon Roqueta. Per començar, hi haurà uns entrants a base d'amanida de bolets, croquetes, carpaccio de peu de porc amb camagrocs i patates amb fredolics. De segon, es podrà escollir entre jarret de vedella amb variat de bolets o conill amb rossinyols. Tots els plats estaran acompanyats amb una selecció de vins Ramon Roqueta: tempranillo i chardonnay. A més a més, hi haurà un detall sorpresa gentilesa del centre de jardineria, floristeria i decoració Curriu per a tots els assistents al dinar.

El preu del menú, que inclou el pa, postres i cafè, és de 20 euros per als adults i d'11 euros el menú infantil. Els tiquets es poden comprar presencialment a les oficines de Regió7 a Berga i a Manresa fins el proper dijous 11 d'octubre, o fins a esgotar existències (només 100 places).