03 de agost de 2014
03.08.2014

L'Espunyola viu la quinzena edició de la fira mercat pendent del temps

04.08.2014 | 07:45
Un tractor arrossegant un gran tronc en l´edició de la fira mercat de l´Espunyola de l´any passat

L'Espunyola celebra avui el dia fort de la seva fira mercat, que arriba a la quinzena edició pendent que faci bon temps.
Els organitzadors esperen que avui hi hagi un centenar de parades, que oferiran un ampli ventall de productes antics i de recanvis de cotxes. També es faran demostracions del segar i el batre, i de tractors antics i de nous.
L'epicentre de la mostra és l'edifici del consistori i centre cívic d'aquest municipi de poc més de 265 habitants, que amb la celebració d'aquesta peculiar fira mercat espera acollir al voltant de 2.000 visitants, multiplicant per vuit el seu cens.
La zona més propera als edificis és on es concentren les parades. A l'interior es fan diferents activitats, com per exemple una exposició de quadres de pintors del Berguedà i fotos antigues. Al camp de a l'altra banda de la carretera s'hi desenvolupen les demostracions d'antics oficis del camp. A sota d'aquest camp es condiciona un prat perquè els visitants hi pu-guin aparcar. També hi haurà una trobada de cotxes i motos antics.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Quan serà Patum 2018

La Patum 2018

Tot sobre la festa de Corpus. 

 

L'últim El més llegit