22 de agost de 2014
22.08.2014

L'ANC de Berga organitza busos per a l'acte festiu a Montserrat del 30 d'agost

A la jornada es desplegarà el mural dirigit al papa Francesc amb el lema "els catalans votarem llibertat"

22.08.2014 | 07:55

La secció local de l'Assemblea Nacional Catalana (ANC) de Berga ha organitzat autocars per assistir a l'acte convocat el proper dissabte 30 d'agost a Montserrat dins de la campanya d'internacionalització de la consulta del 9-N iniciada aquest estiu i que s'està desenvolupant per tot el territori.
En el cas de la Catalunya Central, l'acte se celebrarà a Montserrat i l'ANC de Berga posa a la seva disposició el transport d'autocar per a totes les persones que s'hi vulguin sumar. El punt de trobada serà l'estació del passeig de la Pau a 2/4 de 9 del matí. El bus farà parades a Gironella i a Puig-reig per recollir persones d'altres municipis. Els tiquets es poden adquirir a Trans Cerdanya (carrer Menorats, 9 de Berga) o a la parada que l'ANC de Berga té cada dissabte al passeig de la Indústria. El preu del tiquet és de 10 euros.
Les activitats començaran a les 10 del matí i finalitzaran a les 2 del migdia. Una d'elles, es el desplegament d'un mural de dues lones de 15x30 metres dirigit al Papa Francesc, amb el missatge: "Papa Francesc, els catalans votarem llibertat #9N2014". Durant les darreres setmanes, s'han desplegat murals semblants a d'altres municipis catalans dirigits a líders mundials com Obama, Merkel o Cameron.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Quan serà Patum 2018

La Patum 2018

Tot sobre la festa de Corpus. 

 

L'últim El més llegit