Més de 200 persones van omplir ahir el Pavelló de Suècia en la primera edició per la qual enguany l´Ajuntament de Berga i el Consell Comarcal han apostat donant continuïtat, en certa manera, al ja consolidat Cicle de Cinema Social, Fixa´t. Així, coincidint amb el +Solidaritat, s´ha volgut recuperar aquest format de cinema per a l´ocasió, en la que es va projectar la pel·lícula guanyadora del Premi Gaudí 2015.

Abans de la projecció, el mateix Pavelló de Suècia va acollir una xerrada a càrrec del portaveu de la comunitat Sihk a Catalunya, Gagandeep Singh, que va situar en el mapa l´Índia i va introduir també la pel€lícula. Ja en aquesta primera part de l´acte, la sala del Pavelló estava a vessar i es van vendre la totalitat de les entrades fins al punt que moltes persones van optar per quedar-se igualment encara que fos a peu dret un cop exhaurides les entrades.

Tant la regidora de l´àrea Social de l´Ajuntament de Berga, Maribel Iglesias, com el regidor de Joventut, Jaume Vegas, valoren molt positivament l´activitat però lamenten que hi hagués persones que es quedessin sense poder veure la pel·lícula. Així ho manifesta Iglesias: "Ens sap molt greu no haver pogut donar cabuda a totes les persones que van venir però no preveiem que hi hagués tanta gent perquè quan vam organitzar aquest acte es va agafar de referència el Fixa´t, que tot i tenir èxit, mai hem arribat a exhaurir entrades. Davant d´aquesta situació, estem estudiant la possibilitat de poder tornar a projectar la pel·lícula un altre dia", assegura.

En finalitzar la projecció, es va fer un tast gastronòmic amb menjar del país (Índia). Aquesta activitat ha estat subvencionada per la Diputació de Barcelona dins del programa ´Acció comunitària, participació, igualtat i joventut´, amb un total de 1000€.=