10 de abril de 2015
10.04.2015

Marta Torremorell, candidata del PP a Olvan pel 24-M

La jove va formar part de la llista popular de Berga el 2011

10.04.2015 | 10:39
Marta Torremorell, candidata del PP a Olvan pel 24-M

Marta Torremorell, nascuda a Olvan el 1991, serà la candidata del Partit Popular a l´alcaldia d´ Olvan a les properes eleccions del 24 de maig. Ha estat aprovada com a candidata pel Comitè Electoral del Partit Popular Català a proposta de la Junta Local del municipi.
La nova candidata te 23 anys i estudia administració i finances.

Marta Torremorell es presenta per primera vegada com a candidata a Olvan malgrat que és membre del Partit Popular al Berguedà des de 2011. Va formar part de la candidatura del partit popular a Berga a les darreres eleccions municipals de 2011, fet que va aprofitar per a assolir experiència en política local i campanya municipal, per tal de poder afrontar aquesta campanya electoral amb garanties i solvència.

A través d'un comunicat, Torremorell s´ha mostrat molt satisfeta de presentar-se al seu municipi a les properes eleccions municipals i ha assegurat que es dedicarà als temes de Olvan, no als temes que son competència d´altres institucions: "Tinc molt clar que els polítics estem per servir als altres i no per servir-nos de la política i estem en això, el temps que sigui per solucionar els problemes dels nostres veïns i no per crear-ne més".

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Quan serà Patum 2018

La Patum 2018

Tot sobre la festa de Corpus. 

 

L'últim El més llegit
Enllaços recomanats: Premis cinema