01 de maig de 2015
01.05.2015
40 Años
40 Años

El TSJC desestima el recurs del PP de Berga per concórrer a les municipals

La Junta Electoral va declarar no proclamada la candidatura perquè, en primera instància, incloïa una persona que no estava inscrita al cens electoral i, en segon lloc, perquè el substitut que havia proposat el partit formava part alhora d'una llista d'UPyD a Ferrol

01.05.2015 | 11:46

La Sala Contenciosa Administrativa del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) ha desestimat el recurs del PPC de Berga per concórrer a les eleccions municipals del 24 de maig, segons ha confirmat el regidor de la CUP de Berga, Francesc Ribera, a aquest diari després que ahir l'edil ho avancés a Twitter. A hores d'ara, doncs, els populars de Berga no poden concórrer a les eleccions municipals.

El PP de Berga havia presentat un recurs contenciós administratiu demanant que s'atengués la petició d'esmena d'irregularitats de la seva llista. La Junta Electoral va decidir no acceptar la llista presentada pel PP a Berga per al 24-M en primera instància perquè incloïa una persona, Eduardo David Zuñiga, que no estava inscrita al cens electoral, i en segon lloc, perquè el substitut que havia proposat el PP per esmenar aquest primer error, Roberto Moreno, havia resultat que forma part de la llista d'UPyD a Ferrol. Arran d'aquesta polèmica, el candidat 'paracaigudista' del PP a Berga va renunciar a estar a la llista d´UPyD a Ferrol, fet que no hauria estat suficient perquè el TSJC hagi resolt favorablement el recurs presentat pels populars.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Quan serà Patum 2018

La Patum 2018

Tot sobre la festa de Corpus. 

 

L'últim El més llegit
Enllaços recomanats: Premis cinema