02 de juny de 2016
02.06.2016
40 Años
40 Años

Joan Tardà: «intentarem guanyar les eleccions»

El número 2 de la formació republicana ha visitat eixos comercials de Berga i Puig-reig

02.06.2016 | 19:08
Joan Tardà amb membres d´ERC a Berga passejant pel carrer Major, aquest dijous a la tarda

Joan Tardà, el número 2 d'ERC a les properes eleccions general a Espanya que tindran lloc el 26 de juny, ha dit aquest dijous a la tarda a Berga, que els republicans «intentarem guanyar les eleccions». Tardà ha dit que «és molt important que tots els partits sobiranistes ens vagin molt bé les eleccions» perquè l'independentisme «sigui fort a Madrid, sobretot ara que el nostre govern té el mandat de culminar 14 mesos el procés de desconnexió. Tardà opina que «ja ens anem acostant al moment zero» i «serà molt important que a Madrid tinguem força».

El dirigent republicà ha dit que s'han d'aprofitar els escons independentistes a Madrid «per tal d'internacionalitzar la causa dels catalans». També perquè des de la capital espanyola «podem contribuir a acumular forces a aquí» i en tercer lloc «perquè hem de dir a l'esquerra espanyola que estem disposats a ajudar-los en tot sempre que ells ens paguin amb la mateixa moneda».

El dirigent republicà ha fet una passejada pel carrer Major on ha saludat a diferents comerciants i també del passeig de la Indústria (el Vall). Ha continuat la seva visita a Puig-reig.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Quan serà Patum 2018

La Patum 2018

Tot sobre la festa de Corpus. 

 

L'últim El més llegit