La Flama del Canigó ja és a Berga. Els Amics de la Flama del Canigó de Berga han portat en bicicleta la flama des de la Catalunya Nord. Pels volts de les cinc de la tarda, el grup de ciclistes ha fet entrega de la flama als joves corredors de l'escola de trail dels Mountain Runners del Berguedà.

Després d'aquest primer relleu, diverses entitats esportives han passejat la flama pels carrers de la ciutat segons el recorregut previst: el barri de Santa Eulàlia, el passeig Vila de Casserres, el passeig de la Indústria, la ronda de Moreta, la plaça de la Creu, el carrer del Roser, la carretera de Sant Fruitós, la rotonda de la benzinera, el carrer de Pere II i la Gran Via. Al llarg del trajecte es faran diferents avituallaments fins a arribar a la plaça de Sant Pere a les 7.

Allà hi haurà una trobada amb els gegants de la Bauma dels Encantats i cercavila. A 2/4 de 8, es farà la lectura del manifest a la plaça dels Països Catalans, on hi haurà l'actuació de la colla bastonera Cop de Garrot i pilars dels Castellers de Berga. A les 8 de la tarda, la flama arribarà al castell de Berga i hi haurà sopar. A les 10 de la nit, al castell mateix, revetlla folk amb la Berguedana de Folklore Total. I a les 12 de la nit, a la plaça del Mercat Municipal de Berga hi haurà concert amb el grup de Gironella Rupits, que han guanyat el premi popular del Sona 9.