Ahir dissabte tots aquells que van voler patinar a la pista de gel sintètic instal·lada al passeig de la Indústria de Berga no ho van poder fer perquè la pluja els va esguerrar els plans. La pista va ser inaugurada divendres a la tarda, amb una participació de més de 50 patinadors, que va acontentar l'organització, Berga Comercial. L'estrena va tenir l'animació del grup Solsolet de l'Agrupació Teatral La Farsa.

Aquesta iniciativa té com a objectiu dinamitzar el comerç local i projectar la ciutat, amb una aposta nova i potent dirigida sobretot al públic familiar. S'espera que els dies amb més afluència siguin els caps de setmana, especialment gràcies al turisme.

Berga Comercial confia a tenir més sort durant la Setmana Santa, ja que l'activitat es mantindrà fins al 2 d'abril. Els horaris dels dies laborables són de 2/4 d'11 a 2 i de 5 a 8, mentre que els caps de setmana i els festius la franja de tarda s'allarga fins a les 10.

La pluja també va fer ajornar la visita de la Patrulla Canina, que havia de situar-se al passeig de la Pau amb la Gran Via i a la plaça Ciutat. L'activitat s'ha reprogramat per a dijous 29 amb els mateixos horaris.