El conseller de Treball, Charkir el Homrani, i la consellera d'Empresa, Àngels Chacón, que ahir van coincidir en el lliurament de premis a Sant Corneli, van apostar pel territori per a una millora del sector empresa.

Per a El Homrani, el Berguedà ha de tenir «capacitat de generar llocs de treball lligats al territori, amb diversitat, que doni resposta a la indústria i als serveis, per, a la vegada, donar oportunitat a les persones del territori. Si no, tindrem un problema pel que fa a l'equilibri territorial».

En la mateixa línia, però des de la seva àrea, es va manifestar Chacón, que assegura que «cal donar suport als territoris perquè no tot esdevé a Barcelona. Som creients i practicants del territori». És per això que un dels objectius de la consellera és « integrar els territoris i les seves petites i mitjanes empreses en la revolució industrial 4.0».

Els dos consellers es van felicitar de la recuperació dels guardons i asseguren que és símptoma de bona sintonia del teixit empresarial i de la seva recuperació.