La plaça Porxada de Bagà, demà, i la plaça de la Vila de Vilada, el proper 10 de setembre, seran els dos primers escenaris que acolliran un sopar groc solidari a la comarca del Berguedà per demanar la llibertat dels polítics presos.

La primera edició serà demà, a Bagà, a partir de les 9 del vespre, amb un sopar organitzat per la plataforma recentment creada Projecte Bagà, amb el suport del CDR de Bagà i entitats i veïns del municipi, i la col·laboració de l'Associació Catalana pels Drets Civils, l'ANC i Òmnium Cultural. El sopar tindrà la presència de familiars dels polítics presos i dels que es troben a l'exili, que també es dirigiran al públic assistent. El preu del tiquet serà de 12 euros, 2 dels quals es destinaran a l'Associació Catalana pels Drets Civils.

La segona cita serà a Vilada el 10 de setembre, amb un sopar groc solidari organitzat per l'ANC. Els tiquets es poden comprar als comerços del poble al preu de 12 euros i tots els beneficis aniran destinats a les famílies dels presos i exiliats polítics. L'àpat s'iniciarà a 2/4 de 9 del vespre a la plaça de la Vila i és organitzat per l'Assemblea Nacional Catalana.