L'expresidenta de la UBIC de Berga Ariadna Herrada (40 anys) forma part de la llista del PDeCAT de Berga. Fa quatre anys, el 2015 va anar de número 9 de la llista de l'aleshores CDC que encapçalava Antoni Biarnés.

Ariadna Herrada és enginyera tècnica industrial de formació. Durant els últims sis anys ha regentat un negoci de moda al Carrer Major de Berga, i ha estat membre de la Junta de la Unió de Botiguers i Comerciants de Berga, entitat que ha ha president els darrers quatre anys.

Actualment, Herrada té una empresa dedicada a la formació i assessoria empresarial i imparteix classes a l'Agència del Desenvolupament del Berguedà com a experta dels mòduls de formació professional de vendes i atenció al client, així com cursos de comunicació empresarial i de gestió i control de documentació.

Herrada va ser regidora de l'Ajuntament de Prats de Lluçanèsentre el 2007 i el 2010, i diposa d'un postgrau de Gestió i Administració Pública de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB).

"Vaig arribar a Berga fa 10 anys i aquesta ciutat em va acollir amb els braços oberts. Ara, amb tota la humilitat i la il·lusió, he decidit retornar-li tot el que m'ha donat", explica Herrada en un vídeo difós a les xarxes socials de Junts per Berga. Remarca que "només té paraules d'agraïment" cap a aquesta ciutat i la seva gent i que "no s'imagina la vida enlloc més que no sigui en aquests carrers."

En el vídeo que s'ha fet públic per donar a conèixer la seva presència en la llista de Jordi Sabata, Ariadna Herrada afirma que Berga ha de ser «la capital de comarca que el Berguedà es mereix» i que ha de ser «capaç de donar un futur a les generacions que venen».

Fonts de Junts per Berga han explicat que que malgrat Ariadna Herrada sigui la tercera persona que s'anuncia que formarà la candidatura això «no significa necessàriament que ocupi la tercera posició de la llista. Aquestes qüestions referents a l'ordre es determinaran més endavant. La intenció és donar a conèixer totes les persones que conformen la candidatura perquè es tracta d'un projecte col·lectiu, de ciutat, on tot l'equip serà important».