27 de febrer de 2019
27.02.2019
Regió7

Puig-reig pacificarà el trànsit de la seva travessera urbana

Es faran passos de vianants elevats i es reordenarà la plaça de la Creu per fer la vella C-1411 més segura

26.02.2019 | 22:57

Reduir l'excessiva velocitat a què circulen alguns conductors per la travessera urbana de Puig-reig i alhora reordenar aquest cèntric espai per prioritzar el pas dels vianants i que sigui més accessible i fàcil per a persones amb mobilitat reduïda. Aquests són els objectius de les obres que hi durà a terme la Diputació de Barcelona, propietària de la via.

Ahir, el diputat Jordi Fàbrega va ser a Puig-reig per anunciar aquesta intervenció que començarà a l'alçada del barri de l'Estació fins a la rotonda de davant del camp de futbol, millorant aquesta artèria que configuren els carrers Major i Llobregat.

Les obres és previst que comencin entre final de març i principi d'abril i han estat adjudicades per un import de 162.000 que paga majoritàriament l'ens provincial amb una aportació del consistori local. Els treballs consistiran en un 15 d'actuacions com la construcció de dos passos de vianants (un d'elevat) i el trasllat de la parada del bus del marge dret per traslladar-la ampliada al marge esquerra; la reordenació de la plaça de la Creu ampliant-ne la vorera del marge dret i construir-hi un nou pas elevat de vianants, la construcció d'una cruïlla a l'alçada del carrer Mare de Déu de Queralt i la millora dels passos de vianants existents i la creació de nous.

Aquesta travessera registra el trànsit diari de mitjana de 3.445 vehicles. Amb les obres previstes, la velocitat a es limitarà a 40 quilòmetres per hora.

L'alcalde, Josep Maria Altarriba, va destacar la importància d'aquesta obra per al poble que havien inclòs al seu programa.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
L'últim El més llegit