06 de maig de 2019
06.05.2019
Regió7

La Catalunya Central renova els seus representants del pubillatge

La pubilla de Balsareny, Judit Capdevila, i l'hereu de Navàs, Jordi Busquets, seran els nous màxims representants

05.05.2019 | 23:00
Fotografia de grup dels nous i els antics representants del pubillatge

La pubilla de Balsareny, Judit Capdevila, i l'hereu de Navàs, Jordi Busquets, seran els nous màxims representants del pubillatge de les comarques centrals durant l'any que ve, després de sert proclamats dissabte passat en un acte públic als Jardins Artigas de la Pobla de Lillet.

Capdevila i Busquets agafen el relleu de la poblatana Anna Rovira, que s'acomiadava del títol al seu poble, i del solsoní Albert Colell, que han estat pubilla i hereu de la Catalunya Central aquest darrer any. En l'acte de dissabte, també es van escollir els que seran els seus acompanyants fins al maig de l'any vinent. Els santfruitosencs Mariona Sagués i Roc Grandia faran parella més enllà del seu poble, en aquest cas com a primera dama i primer fadrí, en substitució dels navarclins Laia Medalla i Bernat Bernabeu. Finalment, la pubilla de Solsona, Laia Ribalta, rellevarà la pierenca Eva del Pozo com a segona dama, i Bernat Gil, d'Òdena, ha estat nomenat segon fadrí en substitució del navassenc Roger Riera.

L'acte de dissabte va esdevenir una gran festa del pubillatge, que va reunir els seus actuals representants i també altres que ho havien estat en edicions anteriors.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
L'últim El més llegit