El Consell Comarcal del Berguedà farà una inversió enguany de 534.970,54 euros en els treballs d'arranjament de 16 camins de la xarxa veïnal i rural d'11 municipis de la comarca, segons han explicat fonts de l'ens. Aquesta xifra multiplica per 5 la inversió que es va fer el 2016, que va ser de 110.393,20 euros .

Dels 534.970,54 euros que es gastaran enguany per arreglar camins, 350.050,81 els posa directament el Consell Comarcal del Berguedà i la resta l'aporten els ajuntaments amb els seus fons.

Enguany es portaran a terme arranjaments, millores i manteniment en camins de la xarxa veïnal i rural de Vilada (camí de cal Bep de la Ribera, de cal Bonet, de cal Bover, de la zona esportiva); Gisclareny (desglossat de la 2a fase del projecte de millora del drenatge i de la seguretat al camí de Gisclareny a coll de Turbians fins al límit del terme municipal); Castellar de n'Hug (arranjament del camí clot del Pomer, de Mataplana i al cementiri municipal); Bagà (arranjament de la carretera de Paller al tram comprès entre el carrer de la Cogulla i el camí d'accés a l'antic abocador); Saldes (millora de carretera de l'Obaga, del camí de ca la Pona i de cal General); Cercs (arranjament d'un tram del camí de Cal Ros i Merolla); Vallcebre (adequació del camí de la Barraca a Fumanya).

Borredà (camí del Coll del Bas); Guardiola de Berguedà (pavimentació del camí de la Font del Panxut); Puig-reig (accions de manteniment camins ADF Baix Berguedà al terme de Puig-reig) i la Pobla de Lillet (arranjament del camí del Pujol al nucli urbà).

El 2018, el Consell va invertir 335.795,24 euros en millores de 12 camins de la comarca.