Després de viure un inici de la Patum de ple estiu amb altes temperatures tant dimecres com dijous, aquest divendres, el dia dedicat als més menuts, ha començat amb un canvi de la temperatura. La PatumPels volts de les 11 del matí, quan la comitiva patumaire ha finalitzat la passada pels carrers de la ciutat i ha entrat a ofici, ha començat a ploure amb ganes. La pluja, intensa, s'ha allargat fins pràcticament les 12, hora d'inici del primer salt infantil de la jornada.

La Patum s'ha pogut desenvolupar sense problemes tot i que els tirabols, a la darrera part de la celebració, un ruixat sorpresa ha fet acte de presència. La plaça s'ha buidat substancialment tot i que la música no ha cessat i els més atrevits han continuat saltant, alguns amb paraigües. Pocs minuts després la tempesta ha parat.

Els responsables de la festa, però, continuen mirant al cel i no faran durant tota la tarda, pendents de si els xàfecs es repeteixen. La previsió és que torni a ploure i que el mal temps pugui afectar els salts de la Patum completa que s'iniciarà a les 5 de la tarda. L'any passat, la festa infantil també va estar passada per aigua.