Les persones interessades a presentar-se al concurs tenen temps fins al 18 d'octubre. Les bases es poden consultar al web www.vallcebre.cat, juntament amb tota la informació i les sol·licituds d'inscripció. Tal com recorda el regidor Jordi Lapuente, un dels elements importants és «la presentació d'un pla d'empresa simplificat on s'expliqui el model de negoci, es demostri la seva viabilitat econòmica i la seva capacitat per dur-lo a terme.»

Segons les bases del concurs, es valoraran positivament aspectes socials i demogràfics, com que les persones siguin menors de 40 anys i amb infants en edat d'escolarització; aspectes econòmics, com la maduresa i viabilitat del negoci; la dinamització econòmica de Vallcebre, es valorarà la creació de nova ocupació, així com l'impacte que el nou negoci tingui al municipi i als negocis existents; les millores patrimonials a l'immoble de Castellnou i altres aspectes d'interès

L'Ajuntament va oferir ahir la primera de les jornades de portes obertes per visitar Castellnou, tot i que sense la presència de cap interessat. «Hi ha gent que ens ha demanat pel tema, però ara falta veure com es materialitza», va dir. Les properes visites seran el 9 i el 20 de setembre de 10 a 12 del matí.