L'Oficina de Turisme Comarcal del Berguedà, situada a la C16, just a sota del càmping Berga Resort, gestionada per l'Agència de Desenvolupament del Berguedà amb la col·laboració del Consell Comarcal del Berguedà, està pendent de reformes. Tot i així, per tal de mantenir el seu servei obert al públic s'ha habilitat una petita zona de la l'oficina on s'ha continuat atenent els turistes i també els empresaris del sector de la comarca, cada dia de dilluns a diumenge durant els mesos de juliol i agost.

Aquest estiu han passat més de 800 turistes per l'Oficina de Turisme a sol·licitar informació. Segons les dades facilitades per l'Agència de Desenvolupament, la procedència de la majoria dels turistes, amb el 74% del total, ha estat de Catalunya, mentre que el 9% ha estat de la resta de l'Estat espanyol. El tercer país de procedència dels turistes és França amb un percentatge del 7%, i la resta de visitants que han passat per l'Oficina de Turisme han estat d'altres indrets com el Regne Unit, Alemanya, Bèlgica, Països Baixos i els Estats Units.

Segons les dades de visitants a l'Oficina de Turisme Comarcal, es pot dir que el Berguedà és una destinació familiar, ja que el 46% del públic que hi ha passat han estat famílies, seguides de parelles (24%), persones soles (14%), persones amb amics (14%) i grups organitzats (2%).