Berga convida a viure Tots Sants amb una exposició temàtica sobre la mort al Museu Comarcal, al carrer dels Àngels, i dues visites guiades en una nova edició de la «Trilogia de la mort».

La primera visita guiada es farà avui a 2/4 de 8 del vespre a càrrec de Roger Cortina. L'activitat, titulada «Nit d'ànimes. Crònica negra de Berga», consistirà en un recorregut pel barri vell per conèixer diversos mites i llegendes sobre la cultura de la mort. L'Oficina de Turisme serà el punt de sortida de la ruta. El cementiri municipal acollirà la segona visita, que es farà demà, dissabte. L'historiador Albert Cols guiarà els visitants i els explicarà els orígens i la història de Tots Sants tot mostrant espais com el panteó dels berguedans il·lustres. L'activitat s'iniciarà a les 8 del vespre a la porta d'accés del cementiri.

L'exposició «La mort. Sortir amb els peus per davant» es podrà veure al Museu Comarcal fins al 31 de gener. La mostra l'ha creada el dissenyador berguedà Salvador Vinyes. L'any passat també va tenir cura de fer «Bruixes», que van visitar 3.500 persones.