Les eleccions generals del 10-N s'ha tancat a Berga amb una participació del 70,37% i amb la victòria d'ERC amb 2.478 vots (28,96%). El partit republicà, però, ha perdut més d'un miler de vots respecte a les passades eleccions quan va obtenir 3.493 vots (38,65%).

La segona força més votada a la capital del Berguedà ha estat JxCat, amb 2.346 vots, seguida de la CUP, amb 1.289, partit que ha recuperat força de vot dins la comarca respecte el 28-A.

La jornada ha congregat 8.594 vots, 42 dels quals han estat blancs i 36 nuls. La xifra d'abstenció s'ha situat en un 29,63%.

Comprova els resultats a Berga de les Eleccions Generals del 10 de novembreEleccions Generals del 10 de novembre al nostre especial. Pots consultar tots els resultats, a nivell nacional i també per municipi, província i comunitat autònoma.

També pots examinar el repartiment d'escons al Congrés dels Diputats i al Senat gràcies als gràfics, que ofereixen tota la informació sobre vots, percentatge i participació.

Resultats de les Eleccions Generals a Berga

Pots accedir a l'escrutini actualitzat de la jornada electoral, amb els resultats de cada partit i els escons que suma en cada moment, així com la dada necessari que es requereix per obtenir majoria absoluta, establerta en 176 diputats. També es pot fer la recerca a través de les diferents pestanyes dels gràfics i comprovar la comparativa amb els resultats del 10-N