La festa de la Corrida té el planter assegurat. Almenys si s'ha de jutjar pel que es va veure ahir en la primera edició d'aquesta popular celebració de Puig-reig. La versió infantil va ser concorreguda i reeixida. Hi van participar més de 300 alumnes de centres d'educació infantil i de primària amb els seus mestres i acompanyats en molts casos de familiars. Van gaudir d'una festa que avui i demà omplirà d'activitats i visitants el municipi.

Fins aquest any els escolars feien passejades amb ponis i rucs però mai fins ara s'havia fet una rèplica de la Corrida gran amb l'esmorzar inicial inclòs. A la cercavila hi van participar tres car-ruatges amb els tres banderers davant de tot, 20 ponis i 20 rucs, i els nens i nenes, que han gaudit amb el tradicional joc de les cintes davant del Cafè Nou. Els banderers -triats per sorteig- van ser Eloi de la Fuente i Aina Requejo, de l'escola Sant Martí, i Anna Prat, de l'escola Alfred Mata. Obrien la cercavila, que va haver de fer unes quantes voltes al carrer Llobregat, tallat el trànsit, perquè tothom pogués anar en carro o en poni.

Una de les joves participants a la festa, Carla Martín, de 6 anys i de l'Alfred Mata, explicava que «hem vingut amb el col·le a fer la Corrida», que inclou el joc de les cintes. Al col·legi, la Carla i els seus companys van llegir un conte de la festa dedicat «a un noi que es deia Sant Antoni», deia somrient abans de pujar al carro dels petits. I confessava que «m'agrada anar a l'escola, m'ho passo bé».