Job Casas , alumne de l'institut de Puig-reig, ha estat el guanyador de la dinovena edició dels premis Protagonistes del Demà organitzat pel Club Rotary del Berguedà, amb el seu treball de recerca: Que no se'ns faci tard. El Musical.

El jurat ha destacat la qualitat del treball amb el qual Job Casas "ha sabut transmetre la seva il·lusió, la seva empenta, les seves ganes i la seva creativitat". Així mateix han destacat que ha sabut transmetre "el ventall d'emocions que ell anava sentin a mesura que escrivia l'obra; una obra molt ben estructurada i desenvolupada que requereix d'una gran capacitat d'organització".

El Jurat també ha distingit amb una Menció Especial, a l'alumna Maria Buscallà Morata de l'institut Pere Fontdevila pel seu treball «Bacteriòfags: el prometedor futur antibacterià». El jurat ha apuntat que tracta "un tema poc conegut i que malauradament tanta vigència ha pres en aquests últims mesos".

Job Casas ha rebut 1000 euros per destinar als seus estudis. Maria Buscallà en rebrà 300 euros i les finalistes, Maria Carol Romera de l'IES Guillem de Berguedà i Laura Muixí Ballonga de l'Escola Xarxa, en rebran 100 cadascuna.