Els ajuntaments de Gironella i Puig-reig ofereixen per a aquest estiu un programa d'activitats esportives per als joves d'entre 14 i 18 anys. «Apunta't a l'esport d'aventura!» és el nom d'una proposta esportiva subvencionada per la Diputació de Barcelona i que es portarà a terme del 10 al 27 d'agost amb l'objectiu de fomentar l'esport entre els joves, generar espais de trobada positius entre iguals i conèixer els diferents recursos existents a la comarca. El projecte d'aventura es farà als dos pobles per separat de dilluns a dijous en horari de tarda, de les 16.30 h a les 20.00 h. Els joves faran activitats d'aventura com caiac, tirolina, segway, pujada pel riu, orientació, ràpel i quads, entre altres activitats organitzades per entitats esportives del mateix municipi i comarca com futbol, bàsquet, voleibol i trail running.

Totes les activitats del programa «Apunta't a l'esport d'aventura!» es faran seguint les mesures de protecció oficials de la covid- 19. Les places d'inscripció a les estades esportives dels dos pobles són limitades i s'adjudicaran per ordre d'entrada de les inscripcions.

El període d'inscripcions serà del dia 15 al 29 de juliol a través del telèfon 663 70 65 21 a Puig-reig i el 663 70 91 59 a Gironella.