L'Ajuntament de Gironella posa a la venda les entrades de la festa major, que se celebrarà els dies 14, 15 i 16 d'agost. Els veïns empadronats a Gironella les podran comprar, al Local del Blat, el dilluns 10 i el dimarts 11 d'agost de 9 a 1 del matí i de 6 a 8 del vespre. Cal dur el DNI i targeta de dèbit o crèdit. Fonts municipals han indicat que «la venda serà online i el pagament s'ha de fer amb targeta». I es poden comprar un màxim de dues entrades per cada esdeveniment.

El regidor de Festes, Lluís Vall, ha indicat que es fa una venda exclusiva per als veïns empadronats per garantir que poden gaudir de la festa. I per a les persones que no estiguin empadronades a Gironella, fonts municipals han indicat que les entrades que quedin de dilluns i dimarts es posaran a la venda dimecres 12, a les 8 del matí, a la pàgina web o a l'aplicació de Gironella.

Enguany, els actes de la Festa Major de Gironella es concentren en un sol lloc per complir les mesures de seguretat contra la pandèmia i cal comprar entrades anticipades. Els actes començaran divendres 14 i s'allargaran fins diumenge a la nit. Els caps de cartell, que ja es van anunciar a principi de juliol, seran Suu, Hotel Cochambre, l'Orquestra Venus i el grup infantil Xiula.