17 de novembre de 2020
17.11.2020
Regió7

Gironella inverteix 100.000 euros en la renovació de l'enllumenat dels polígons

El consistori licita les obres de sanejament dels espais industrials per valor de 271.000 euros

17.11.2020 | 13:41
Espai industrial del camp dels Pals

L'Ajuntament de Gironella ha finalitzat la renovació de l'enllumenat dels polígons de Cal Ginyola, Camp dels Pals i Cal Rafalet que ha suposat una inversió de 99.573, 38 euros que s'han pagat amb una ajuda de la Diputació.

La renovació ha consistit en la substitució de 94 lluminàries a tecnologia LED, la instal·lació de caixes de fusibles i cablejat de derivació per la connexió de les lluminàries, la instal·lació de 2 quadres de mesura, protecció i comandament d'enllumenat.

Josep Camps, regidor d'Obres i Sostenibilitat, ha explicat en un comunicat que aquesta actuació «permetrà reduir els consums energètics anuals i seguir la transformació a un municipi més sostenible»

Fonts municipals han informat que les obres formen part de la segona fase de reforma de l'enllumenat públic, que va començar el passat 2018, i que han permès renovar més de 400 lluminàries i 5 quadres elèctrics del municipi.
L'Ajuntament de Gironella té previst treure a licitació la realització de dues estacions de bombeig d'aigües residuals del polígon del Camp dels Pals i del sector de l'estació de servei de cal Bassacs i una estació de bombeig a la zona industrial de cal Rafalet i la connexió a la xarxa de sanejament. Fonts municipals han dit que ambdues actuacions «permetran solucionar unes mancances de connexió i disposar de tots els serveis al dia»
Aquesta obra té un cost de 271.000 euros també subvencionats per la Diputació de Barcelona

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
L'últim El més llegit