Puig-reig viurà enguany una Corrida molt descafeinada, sense els actes i activitats concorregudes i que aporten més lluiment a la festa, però sí que mantindrà la tradició culinària de la cuina del porc, exportant-la del carrer als restaurants de la població, que serviran menús relacionats amb la cuina del porc durant aquest proper cap de setmana.

El regidor de Festes de l'Ajuntament de Puig-reig, Cristian Pérez, ha explicat que aquesta decisió permetrà al mateix temps «mantenir viva la tradició i col·laborar amb els restaurants del municipi». Cada menú tindrà un petit descompte de 2 euros, sufragat per la comissió de la Corrida. Això sí, aquesta rebaixa només s'aplicarà als primers 35 àpats que serveixi cada establiment. La mesura s'aplicarà tant pels dinars com pels sopars, però en aquest últim cas els clients s'hauran d'emportar l'àpat al domicili.

Concretament, hi ha sis establiments puigreigencs que oferiran el menú de la Corrida: el Restaurant Cal Marçal, el Bar Restaurant El Cafè de l'Ametlla de Merola, La Forkilla, Baixador, El Petit Buffet i El Mirall. A través de les xarxes socials es poden consultar les propostes gastronòmiques que els restaurants han preparat per a a aquesta ocasió especial.

A més, també es portaran a terme dues activitats que s'adapten a les condicions sanitàries. Per als més menuts, la Biblioteca Guillem de Berguedà de Puig-reig ha preparat el "Kit de La Corrida" per fer un taller de manualitats a casa. El kit ja es pot trobar a la biblioteca municipaldurant aquesta setmana i també es pot encarregar contactant amb l'equipament. D'altra banda, també es mantindrà el concurs d'Instagram de fotografia. Les bases es faran públiques en els propers dies a les xarxes socials de lacomissió de la festa i les fotografies s'hauran de penjar amb l'etiqueta #lacorridapuigreig21.

La comissió de La Corrida assegura que ja treballa en la celebració de la festa del 2022 «amb l'objectiu de poder recuperar la cercavila de carruatges i la resta d'activitats que tenen lloc al carrer i que compten amb una gran afluència de persones.