El president de l'Associació Comarcal d'Empresaris del Berguedà (ACEB), Josep Maria Serarols, i el delegat del Col·legi d'Aparelladors de Barcelona al Bages, Berguedà i Anoia (CAATEEB), Christian Marc Huerta, han renovat en els darrers dies el conveni de col·laboració per disposar d'un punt de servei per als aparelladors i arquitectes tècnics col·legiats a la capital berguedana.

Segons aquest acord, l'ACEB cedeix a la delegació del CAATEEB la utilització de les seves instal·lacions per desenvolupar la seva oferta formativa, i com a punt de recollida de documentació i material que la Delegació vulgui fer arribar als seus col·legiats del Berguedà.

Amb petició prèvia, els col·legiats podran disposar d'un despatx o sala per portar a terme reunions de treball o contactes amb els clients. Per la seva banda, el CAATEEB podrà publicar una columna informativa o divulgativa sobre la professió a la revista de l'Associació Comarcal d'Empresaris.

L'acord també preveu que els membres del Col·legi que formalitzin per primera vegada la seva inscripció com a socis de l'associació empresarial, tindran un descompte del 5% en la quota durant el primer any.

El Col·legi d'Aparelladors disposarà de representació corporativa en la patronal d'empresaris berguedana fins a la finalització d'aquest conveni, que es renovarà de manera anual a partir del 31 de desembre.