Segueix-nos a les xarxes socials:

Firhàbitat inicia les activitats formatives amb un seminari de mesures ambientals

Aquesta setmana se celebra un seminari sobre camps, ones i radiacions

Firhàbitat inicia les activitats formatives amb un seminari de mesures ambientalsACEB

Firhàbitat inicia les seves activitats formatives amb el Seminari de mesures ambientals en bioconstrucció de l’Institut Espanyol de Baubiologie. El curs, dirigit a especialistes i limitat a nou alumnes, té lloc a Berga (a la casa rural Creu de la Pinya) des d’ahir, 13 de setembre i fins el proper dissabte 18 de setembre.

Durant aquesta setmana a la casa rural Creu de la Pinya hi ha nou alumnes (tres d’ells berguedans) cursant un seminari que per primera vegada es realitza en la seva totalitat a Catalunya. Està impartit pels professors Carles Labèrnia i Silvia de Santos, especialistes de l’IEB. Es realitza en dues fases: la que s'està portant a terme ara i que tracta sobre camps, ones i radiacions, i una segona del 14 al 22 de març que versarà sobre contaminants de l’aire i fongs. Els alumnes rebran el títol d’especialistes en mesura ambiental per l’IEB.

Firhàbitat -el certamen organitzat per l'ACEB- a part de ser una fira d’un cap de setmana, proposa un programa d’activitats al llarg del curs –de setembre a juny- que inclou formacions, debats i tallers dirigits als professionals i al públic general. A més, aquesta tardor s’iniciaran accions d’investigació amb centres de recerca sobre l’àmbit de la bioconstrucció i també es convocaran els Premis Firhàbitat, que valoraran els treballs de recerca relacionats amb aquesta temàtica. Serà un certamen dirigit als instituts de la Catalunya Central. 

D'altra banda, aquesta setmana, i dins del curs, també s’ha programat una xerrada oberta al públic en general i en clau col·loquial. Serà el proper divendres 17 de setembre a les 8 del vespre a l’Espai Santa Eulàlia de Gironella sota el títol Dormir bé, viure saludable. Com aconseguir un lloc de descans lliure de radiacions a càrrec de Miguel Martínez de Morentin. 

Prem per veure més contingut per a tu